Undskyld, John-Anker!

Statsminister Lars Løkke Rasmussen valgte søndag at benytte sin tale til en pengeindsamling for LøkkeFonden på havnen i Thyborøn til personligt at undskylde til kvotekongen John-Anker Hametner Larsen.

Undskyld John-Anker.

 

John-Anker Hametner Larsen afslørede sammen med Lars Løkke Rasmussen og LøkkeFondens formand, Solrun Løkke Rasmussen, at der i år i alt var samlet 370.000 kroner ind til LøkkeFonden fra fiskere og andre indbyggere i den vestjyske by.
Kilde: EkstraBladet.

Men, det er et problem vi har en statsminister, der lyver om sit kendskab til kvotekongerne på vestkysten, der har samlet 66% af de danske fiskekvoter op i mere eller mindre samarbejde med tidligere fiskeriminister Esben Lunde Larsen.

Vi er fulde af forundring over Vestre under Lars Løkkes formandskab har ændret sig fra et politisk parti med faste værdier som et liberalt parti, hvor man kunne stole på partiets top talte sandt til nu, hvor partiets leder taler usandt i mange sammenhænge ud fra devisen:

Går den, så går det….

Løkke Fonden fra 2012 er sikkert et godt projekt. Det er synd det gode formål går hånd i hånd med en statsminister, der gang på gang misbruger sin stilling til at fremme sine egne egoistiske formål og ikke kan huske sine mangeårige venskaber.

LØKKEFONDENS FORMÅL
– At hjælpe drenge på kanten ind i fællesskabet

– At udbrede vores forskningsforankrede læringsmetoder til kommuner, skoler og samfundet generelt.

De seneste seks år har Løkke Fonden gennemført Drenge Akademier for drenge med faglige udfordringer. Hver sommer deltager 100 drenge i 7.-8. klasse fra hele landet i Drenge Akademiet: En 2 ugers intensiv læringscamp, der styrker drengenes faglige, personlige og sociale kompetencer.