Læsø skifter måske borgmester i weekenden

Dansk Folkeparti jublede over deres første borgmesterpost i går.

I dag ser ud til den alligevel ikke bliver aktuel…..

DR.dk skriver:

Et muligt borgmesterkup kan være undervejs i landets mindste kommune, Læsø, hvor Dansk Folkeparti ellers fik sin første reelle borgmesterpost nogensinde onsdag aften.

I hvert fald har øens vragede V-borgmester, Tobias Birch Johansen, og kommunalbestyrelsens enlige socialdemokrat, Folmer Hjort Kristensen, holdt et møde torsdag, hvor de “har set hinanden i øjnene”, lyder det fra venstremanden.

De kan så prøve Kalundborg Kommune, hvor Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten har 14 mandater ud af 27.

Og mon ikke Ole Glan (B) er parat til at indgå i en konstituering?

Tillykke til “Blå Bjarne”.

Bjarne Corydon bliver ny chefredaktør for Børsen

Bjarne Corydon skal fremover stå i spidsen for Dagbladet Børsen. Den forhenværende socialdemokratiske finansminister overtager nemlig posten som chefredaktør og adm. direktør på det danske erhvervsmedie fra årsskiftet, skriver  Finans.dk i dag.

Blå Bjarne har været en mere eller mindre forkætret person i Socialdemokratiet efter Regeringen Helle Thorning-Schmidt mistede magten i 2015.

Vi mener det er uretfærdigt fordi han som finansminister overtog et fallitbo efter Lars Løkke Rasmussens regering og ikke mindst den daværende finansminister Claus Hjort Frederiksen.

Bjarne Corydon fik dansk økonomi på fode igen.

Nu kræve det nye job han ikke er politisk aktiv, men det har sikkert ikke været et prblem for ham, da han siden 2015 har været direktør i McKinsey Center for Government i McKinsey & Company.