Martin Rossen er blevet ansat som stabschef

Der har været meget turbulens over statsminister Mette Frederiksens etablering af et rådgiver team i Statsministeriet.

Jens Rohde (B) og flere andre mener Martin Rossen er vicestatsminister…..

Departementschef i Statsministeriet Christian Kettel Thomsen er fortsat den øverste i Statsministeriet næstefter Mette Frederiksen. Og det er på papiret ham, der har det sidste ord over for statsministerens særlige rådgiver Martin Rossen.

Det fastslår Statsministeriet og Socialdemokratiets politiske ordfører.

Martin Rossen er blevet ansat som stabschef og særlig rådgiver for Mette Frederiksen. Og “som øvrige medarbejdere i Statsministeriet refererer de særlige rådgivere til departementschefen”, oplyser ministeriet i en mail.

At det overhovedet er nødvendigt at spørge, hvem der er chef for hvem i Statsministeriet skyldes, at Mette Frederiksen torsdag har annonceret nye tiltag i ministeriet, som vækker forundring og rejser store spørgsmål om ansvaret og magtfordelingen.