Annonce

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU)

Meld dig ind i DSU

Vi kæmper for et samfund hvor alle mennesker kan kan bruge sine evner. Vi arbejder for et Danmark med fællesskab.

Kom ind i kampen - meld dig ind i DSU.

http://www.dsu.net/blivmedlem

Lars Løkke....


Vi skriver om hans bedrifter fra VU-formand, amtborgmester, Indenrigsminister, Finansminister og Statsminister, hvor han har brugt skatteydernes penge på eget forbrug.

Kontakt redaktionen!


Har du kommentarer til vores artikler eller gode ideer til nye artikler, så kontakt os på vores mail.(Tryk her)

Nyeste artikler

Ugens debat

Se ugens debatside
Ugens Debat, hvor der er indlæg fra personer, der er kommet med et særligt budskab i ugen.
Find det her........

Random videos

Latest videos

Viewed videos

Find os på Facebook

Vi er på Facebook. Besøg siden og og giv os et "LIKE", eller kommentér vores indlæg.
Besøg os på Facebook
Vi er læsernes vagthund. Avisen-b.dk er et nonprofit medie, der giver vores kommentarer udvalgte politiske artikler i dagens debat.

Shoutbox

You must login to post a message.

22-01-2016 16:30
Jobfremgangen fortsætter skriver LO i dag Cool Se notatet her.... http://www.lo.dk/.
..g_MHL.aspx

08-01-2016 12:49
Lønfesten er forbi eller er den? Rapporten fra lønkommissionen er underkendt inden den er fremlagt. Cool

03-01-2016 10:30
Statsministeren er blevet følsom, nu vil han have en sober tone i debatten efter han gennem 4 år i opposition har brugt alle de beskidte tricks han har kunnet finde på. Cool

02-01-2016 13:06
Prinsen pensioneres i en alder af 81 år. Burde Dronningen (75 år) ikke følge hans eksempel, så de kunne flytte til CAIX i Frankrig? http://avisen-b.d.
..page_id=18

02-01-2016 13:04
Statsministerens nytårstale går ikke over i historien... http://avisen-b.d.
..dmore=1404

Venstres bedrifter

Venstres bedrifter

Skat og byrder

Se en oplistning af den Venstre ledede regerings skatteforhøjelser og byrder til erhvervslivet og de danske borgere i årene 2001 til 2011.

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Velkommen

Dansk Folkeparti vil ikke undersøge Messerschmidts EU skaldale.

Morten Messerschmidt opgiver EU formandspost.

Messerschmidt skandale.


27. august 2016.
Ekstra Bladet skriver:
I et forsøg på at lukke sagen om misbrug af EU-midler og det syndige rod i de europæiske fonde Meld og Feld, har Morten Messerschmidt taget sin afsked som DF's gruppeformand i Europa Parlamentet.
Dansk Folkeparti har endnu ikke præsenteret Morten Messerschmidts afløser, men alt peger på, at 28-årige Anders Vistisen, bliver ny DF-rorgænger i Bruxelles.
Centralt placerede kilder i DF gør simpelthen klart, at Anders Vistisen er storfavorit til at tage over efter Messerschmidt.
I den forbindelse bliver det bemærket, at Vistisens eneste konkurrent, parlamentsmedlem Jørn Dohrmann, aldrig har været synderligt ivrig for at gå efter politiske lederposter.
En kilde forklarer, hvordan Jørn Dohrmann i sin tid som folketingsmedlem ganske usædvanligt takkede nej, da daværende partiformand Pia Kjærsgaard tilbød ham en formandspost i et af Folketingets udvalg.
Dermed bliver Morten Messerschmidts efterfølger efter al sandsynlighed en mand, som er dybt fedtet ind i skandalen om Meld og Feld.

Mystisk indsættelse.
Anders Vistisens indsættelse som ansvarlig for Melds økonomi er imidlertid omgærdet af mystik.
Han optræder nemlig som indsat på posten i de dokumenter, som Meld indsendte til de franske myndigheder, men samtidig slår mødereferatet fra generalforsamlingen samme dag - 19. november 2014 - fast, at Morten Messerschmidt var eneste dansker til mødet. Med andre ord fik Vistisen tilsyneladende sin post uden at være til stede på generalforsamlingen selvom Melds vedtægter foreskriver, at formand og kasserer vælges på netop generalforsamlingen.
Læs mere på http://www.ekstrabladet.dk.


De stakkels rige bliver plukket i skat

News

David Trads på Facebook:

LIBERAL ALLIANCES VÆRDIKAMP
Jeg er rørt over den "værdikamp", som Liberal Alliance har kastet sig ind i - for det er så synd for de allerrigeste, at de plukkes i skat.

Alle partiets sponsorer - som Lars Seier Christensen, Jesper Buch og Lars Tvede - har jo dårligt råd til et ordentligt liv og er stukket af til udlandet!

Tjek for eksempel deres Facebook-profiler - og du vil kunne følge deres triste, brandbeskattede liv:
"Så er Seier på D'Angleterre, så på Geranium, så i Paris, så i St Tropez, så i sin lystyacht, så på jagt efter en gourmetkok til privaten".

Så er Buch på vej til Spanien med en ny luksusbil, vistnok en Lamborghini. Så er han ude at køre med Samuelsen, som er på besøg ved Solkysten.

Så er Tvede igen ude at stå på vandski på en sø i Schweiz, andre gange flyver han i helikopter for at stå på ski i Alperne.

Det er hårdt, som man siger, men nogle skal jo gøre det...

Jeg blir så varm om hjertet, når jeg ser den solidaritet, som Anders Samuelsen,Simon Emil Ammitzbøll, Joachim B. Olsen og Ole Birk Olsen udviser.

Vamos! Ned med topskatten!

Men hvem skal betale for det?

Ingen - for i LA's regnestykke vil vi allesammen blive rige!

Hvordan, tænker du måske?

Skal du være næsvis, lyder svaret!

Dansk Folkeparti 5 vigtigste krav til Lars Løkke og regeringen

News

På partiets sommergruppemøde tidligere i august foreslog formanden, Kristian Thulesen Dahl, fem stramninger til udlændingepolitikken, som er DF’s førsteprioritet.

 

 

· Grænsekontrollen skal gøres permanent og udbygges.
· Grænsekontrollen skal bruges til at lave straksbehandling af asylsøgere på grænsen, så man ved, hvor     de kommer fra. Og kommer de rejsende til Danmark via et sikkert land som Tyskland, så må de søge     asyl der.
· Integrationsplaner skal afløses af repatrieringsplaner. De personer, der får ophold i Danmark, skal           klædes på til at vende hjem, frem for at man arbejder på at integrere dem i samfundet.
· Retten til optjening af dagpenge til folk på midlertidigt ophold i Danmark skal fjernes.
· De internationale konventioner skal ikke forhindre Danmark i at følge den politik, man ønsker. Kriminelle   udlændinge skal kunne udvises, mener DF med henvisning til Gimi Levakovic-sagen.

 

Bliver de opfyldt så er der klar til lettelse af topskatten.

IC4 tog skrottes efter et langt tilløb

News

De skandaleramte IC4-toge skal efter planen udfases, beslutter DSB's bestyrelse.

 

Den 23. august 2016.

 

De køber samtidig 26 el-lokomotiver. - Sammen med de langsigtede planer om indkøb af nye el-togsæt er det nu muligt at planlægge en kontrolleret udfasning af IC2- og IC4-togene.

 

Ud fra vores driftserfaringer må vi konkludere, at IC4 ikke bliver grundstammen i den danske togtrafik, men vil være en del af løsningen, frem til elektrificering af skinnerne er gennemført, skriver bestyrelsesformand i DSB, Peter Schütze, i pressemeddelelsen.

 

Det har været en lang sej kamp og de burde aldrig være indkøbt. Det mindste man kunne have gjort var at droppe kontrkten i 2009, da DSB og AnsaldoBreda indgår i maj 2009 et forlig om togene.Det forlig skulle ikke være indgået, men kontrakten ophævet.

 

AnsaldoBreda betaler 2,25 milliarder kroner i erstatning til DSB.

Karen Bro og Løkkes lavmål

News

Karen Bro - Ekstra Bladet -  skriver 16. juli 2016:

 


'How low can you go?' skrev Lars Løkke til mig på Twitter ud på aftenen sidste lørdag.

Sagt på dansk spurgte statsministeren mig altså, hvor dybt vi kan synke her på Ekstra Bladet. Det var hans kommentar til en nyhedshistorie fra vores politiske redaktion.

 

Historien handler i sin enkelthed om, at Løkke i et svar til Folketinget afviser at redegøre for sin relation til to it-selskaber, som ifølge politiet er centrale i en stor sag om mulig bestikkelse af offentlige myndigheder.

 

Ekstra Bladet afslørede sidste år, at Løkke flere gange har modtaget sponsorater til Løkkefonden fra en af de it-direktører, der siden blev varetægtsfængslet i sagen. Løkke og direktøren har også været på ferie sammen.

Sagen er for nylig vokset betragteligt med 32 nye sigtelser af offentligt ansatte, og Enhedslisten har nu bl.a. spurgt, om partiet Venstre lokalt eller landsdækkende har modtaget økonomisk støtte af de omstridte it-selskaber.

 

Vi mener:
Det er alvorligt vi har en statsminister der balancerer på kanten af loven og ikke senere har lyst tuil at fortælle om sine gernionger. Han er en større fare for det danske demokrati end Erdogan er for tyrkiets demokrati, hvilket siger meget.

 

Vi dømmer ikke Lars Løkke på en enkelt sag, men kan f.eks.nævne "Gyllesagen", hvor regeringens ministre mørklægger beslutsningsgrundlaget og hvor statsministeren afviser at møde i samtåd i folketingsudvalget for at forklare sin rolle i den. Han fyrede Eva Kjer Hansen for at redde sit eget og regeringens liv.

 

Regeringschefen og Venstres formand er uden sans for etik og moral, så enkelt kan det fastslås.

Hvad skete der det første år i Venstre regeringens liv?

News

I tre kapitler ser Altinget.dk tilbage på Løkke-regeringens første år ved magten. Altinget.dk slutter af med de seneste fire måneder, der blandt andet har været præget af Anker Jørgensens bortgang og terroranslag i Bruxelles, men også har budt på en række aftaler, der er forhandlet på plads. Og sidst, men ikke mindst Brexit, briternes historiske beslutning om at forlade EU. 

 

Venstre fortsætter med mange sager under Lars Løkkes ledelse. Venstre har behov for en leder med større moral.

 


 

 

Kapitel 1 - Altinget.dk - 18. juni til 30. september 2015.
18. juni: Blå blok får flertal ved folketingsvalget 18. juni, og et magtskifte er en realitet – ikke mindst på grund af Dansk Folkeparti, der ender med at blive blå bloks største parti.

Socialdemokraterne går også frem ved valget, men rød blok mister flertallet. Helle Thorning Schmidt tager konsekvensen af, at hun må aflevere nøglerne til Statsministeriet tilbage til Lars Løkke Rasmussen og går af som S-formand.

 

Læs mere på Altinget.dk

 

Kapitel 2 - Altinget.dk -  1. oktober 2015 - 29. februar 2016. 

Flertal stemmer for landbrugspakken
25. februar: Mens Lars Løkke Rasmussen afholder krisemøder med lederne af de blå partier, stemmer et flertal - heriblandt de Konservative - for landbrugspakken. Tredjebehandlingen bliver en langstrakt og livlig affære, da et flertal forud for behandlingen har udtrykt mistillid til Eva Kjer. De finder det derfor respektløst, at ministeren ikke vil gå af, men i stedet møder op i folketingssalen.

 

Læs mere på Altinget.dk.

 

Kapitel 3 - Altinget.dk - 1. marts - 28. juni 2016

Løkke afviser samråd
5. april: "Af principielle grunde ønsker jeg imidlertid ikke at udtale mig nærmere om de drøftelser, som jeg har med ministre og embedsmænd om en given sag," skriver statsminister Lars Løkke Rasmussen i et svar til Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Statsministeren afviser dermed at stille op i et samråd om landbrugspakken, som udvalget har kaldt ham i.

 

Læs mere på Altinget.dk.


Hvad vidste statsministeren?

News

Hvad vidste statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) om det omstridte kvælstofregnskab i landbrugspakken? Og hvad gjorde han for at sikre, at Folketinget fik korrekte oplysninger fra Miljø- og Fødevareministeriet?

 

Det er to af de i alt fem spørgsmål, Socialdemokraterne vil have svar på, efter at Berlingske onsdag har skrevet, at regeringens top var advaret om, at der var problemer med beregningerne bag landbrugspakken.

 

OVERBLIK: Fem spørgsmål til Løkke om landbrugspakke

Socialdemokraterne har kaldt statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i samråd. Det er sket, efter at Berlingske onsdag har skrevet, at regeringens top var advaret om, at der var problemer med beregningerne bag landbrugspakken.

 

Her er de fem spørgsmål, som Socialdemokraterne vil have Lars Løkke Rasmussen til at svare på:

1) Statsministeren bedes redegøre for, hvorvidt, hvordan og hvornår statsministeren har været orienteret om dialogen mellem Statsministeriet og Miljø- og Fødevareministeriet angående kvælstofregnskabet i fødevare- og landbrugspakken (herunder brugen af baseline-effekten og pakkens forhold til EU-retten), samt hvorvidt statsministeren har været involveret i denne dialog.

 

2) Statsministeren bedes redegøre nærmere for dialogen mellem Statsministeriet og Miljø- og Fødevareministeriet vedrørende kvælstofregnskabet i fødevare- og landbrugspakken (herunder om brugen af baseline-effekten, og om pakkens forhold til EU-retten) med særlig fokus på Statsministeriets rolle og handlinger mellem 8.12.2015 og indgåelsen af landbrugspakken 22.12.2015.

 

3) Statsministeren bedes redegøre for sin tilsynsforpligtelse over for regeringens ministre og herunder oplyse, om den forpligter ham til at gribe ind, hvis han er vidende om, at en minister fremlægger misvisende oplysninger til eller forholder centrale oplysninger for Folketinget?

 

4) Statsministeren bedes redegøre for sin tilsynsforpligtelse over for regeringens ministre og herunder oplyse, om den forpligter statsministeren har til at gribe ind, hvis han er vidende om, at en minister gennemfører lovgivning, der strider imod Danmarks EU-retlige forpligtelser?

 

5) Hvad kan statsministeren oplyse om sin og sit ministeriums ageren i og viden om sagen om udarbejdelsen af kvælstofregnskabet (i fødevare- og landbrugspakken herunder brug af baseline og forhold til EU-retten), og hvad er statsministerens holdning til forløbet både internt i regeringen og i forhold til Folketinget og offentligheden i øvrigt?

Den forgyldte grevinde af Frederiksborg.....

News

Den mondæne, hvide villa på Svanemøllevej er ikke længere den tidligere prinsesses hjem. I februar tidligere på året satte hun sin villa til salg, og der gik blot et par måneder, før der var fundet en køber.

 

Dengang ville ejendomsmægleren Kristian Lützau dog ikke løfte sløret for, hvad villaen var blevet solgt for.

Men nu er salgsprisen tinglyst, og derfor er det blevet afsløret, at villaen er blevet solgt for 23.000.000 kroner. Det skriver Boliga.

 

 

 

 

Villaen er vurderet til 9.650.000 kroner pr. 1. oktober 2015.

 

Udbudsprisen var sat til 25 millioner kroner, og det er dermed stort set lykkedes grevinden at få fuld pris for villaen.

 

Ifølge tingbogen er der tinglyst lån for 6.195.000 kroner, hvilket betyder, at grevinde Alexandra får en gevinst på godt 17 millioner i lommen, hertil skal tillægges hun fik villaen gratis ved skilsmissen fra Prins Joachim.

 

Overtog huset kvit og frit
Det var ikke Grevinde Alexandra selv, der lagde de familieindgraverede mønter på bordet, men derimod selskabet Svanemøllevej 15 ApS, som Prins Joachim på daværende tidspunkt ejede.

 

Året efter overtog hun huset kvit og frit som en del af ægtepagten med Prins Joachim. Kilde: Boliga.dk

 

Grevinde Alexandra af Frederiksborg får 2,3 millioner kroner i 2016. Der er røster i flere partier om at fjerne Alexandra fra finansloven, hvilket vi mener er rimeligt. Det skal senest når den yngste søn fylder 18 år.

Aftale mellem KL og finansministeriet

News

Fra 2018 erstattes omprioriteringsbidraget med et ’moderniseringsprogram,’ som hvert år skal frigøre en milliard kroner til nye initiativer.

 

Kommunerne får selv lov til at beholde halvdelen, mens staten indkasserer den anden halvdel.

Forventningen er samtidig, at der allerede i 2017 vil kunne frigøres 300 millioner kroner gennem effektiviseringer.

 

I KL anser man resultatet for en stor sejr for det kommunale Danmark.

 

Vi har fortsat en øvelse foran os om at få pengene til at række, men det bliver i et meget mere konstruktivt samarbejde, som kommunerne bedre kan se sig selv i,” siger Martin Damm formand for KL.

 

Ud over afskaffelsen af omprioriteringsbidraget indebærer aftalen også, at kommunernes anlægsramme reduceres fra 16,6 milliarder til 16,3 milliarder kroner.

 

På bundlinjen vil kommunernes bevilling til velfærd dermed være reduceret med 200 millioner kroner i 2017 i forhold til 2016.

 

Penge, som regeringen har lovet at føre tilbage til kommunerne i forbindelse med efterårets finanslovsforhandlinger.

 

Dertil skal tillægges at finansminsteriet har beregnet inden forhandlingerne, at der skal tilføres kommunerne 2 milliarder kroner for at bevare det nuværende serviceniveau.

 

Det fik KL ikke indfriet i forhandlingerne, dermed smiler finansministeren på vej ud af forhandlingslokalet.

Ny ledelse i SF........

News

SF skal have ny landssekretær og jeg stopper efter 13 år på posten.

 


Pia og SF sætter nu det nye hold, der skal udvikle organisation og politik frem mod kommende valg, og det skal jeg ikke være en del af.


Det har været lærerigt, sjovt, til tider hårdt, men aldrig kedeligt og altid meningsfyldt.


Lige nu en lille smule vemodigt - men jeg går med et smil på læben; glad for de mange erfaringer jeg tager med videre, ydmyg og taknemmelig for det demokrati jeg har gjort tjeneste i, og ikke mindst; begejstret for de mange fantastiske mennesker i og udenfor SF jeg har haft glæden af at samarbejde med.


Jeg runder af med Folkemødet på Bornholm, hvor SF også er værtskab for de nordiske venstre-grønnes formandsmøde.

 

Turid Leirvoll er 59 år og har en baggrund i den norske fagbevægelse. Fra 1993 til 2001 var hun partisekretær for det norske parti Sosialistisk Venstreparti (SV).

 

Privat er hun gift med Steen Gade, som i 28 år har været medlem af Folketinget, inden han sidste år røg ud.

 

Følg hende på Facebook......  https://www.facebook.com/turid.leirvoll/posts/10154297675147490

Du tager fejl Lars Løkke........

News

Venstremanden og mangeårigt medlem af folketinget for Venstre Eyvind Vesselbo skriver:

 


"Statsminister Lars Løkke sagde i sin grundlovstale, at det nærmest er en borgerpligt at elske fædrelandet.

 

Lars Løkke mener, at ringeagten over for regeringens politik overskygger kærligheden til fædrelandet. Her tager Lars Løkke fundamentalt fejl. Det er nemlig det modsatte, der er tilfældet.

 

Det er netop kærligheden til fædrelandet, som viser sig gennem en kritik af regeringens politik. En kritik, som udspringer bl.a. af ønsket om, at bevare vores frie samfund med lige muligheder, bevare vores ubegrænsede ytringsfrihed, bevare vores humanisme og sociale indignation, som betyder, at der ikke hele tiden bliver lavet love, som marginaliserer flere og flere grupper i det danske samfund.

 

Man viser derfor sin kærlighed til det danske samfund ved at passe på disse ting. Derfor tager Lars Løkke fejl, når han siger, at kritikken af regeringens politik er en kritik af Danmark. Det er netop det modsatte."

 

Lars mener han og regeringen er bestået

News

Hvis ikke regeringslederen skulle være tilfreds med sin egen og regeringens indsats, så burde han og regeringen træde tilbage......

 

Men ikke alle er enige med ham, det skriver BT: (1. juni 2016)

 

Forholdet mellem de to største partier i blå blok er nu så anspændt, at regeringens liv hænger i en tynd tråd, hvis ikke statsministeren leverer i efterårets forhandlinger om skat og asylpolitik.

 Det vurderer mangeårig kommentator på Christiansborg for Altinget.dk Erik Holstein.

 

"Prognoserne for, at regeringen lever meget længere er dårlige, hvis der ikke kommer nogle klare resultater i forhandlingerne om asylstramninger og skat til efteråret. Så har du både Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, der i meget begrænset omfang har lyst til at holde liv i regeringen, og så er Venstre-regeringen i alvorlig risiko for at falde inden næste sommer."

 

Det er den kontante konklusion ovenpå Kristian Thulesen Dahls (DF) melding tirsdag om, at man ikke vil være med til at hæve bundskatten for at afskaffe den grønne PSO-afgift, som EU har dømt ulovlig.

Citat slut.

 

Vi mener:

Det bliver en svær opgave for den smalle Venstre regering at bygge bro mellem Liberal Alliances krav om topskattelettelser og et skræmt Dansk Folkeparti der for tiden oplever svindende vælgertække og dermed ikke fremover kan sælge en topskattelettelse til deres vælgere for en strammere udlændingepolitik.

 

Tør Kristian Thulesen Dahl gøre det?


Vi tror det ikke og dermed vil Venstre og Lars Løkke vælte i efterårets forhandlinger om skattelettelser og flygtningepolitik med mindre Liberal Alliance endnu en gang bøjer af og udsætter lettelser i topskatten til foråret 2017.

 

En anden årsag er, at Dansk Folkeparti har en voldsom konkurrence på flygtningeområdet, for partiet er overhalet indenom af både Venstre og Socialdemokraterne i at føre den mest ekstreme flygtningepolitik.

 

Dermed er det blevet sværere for Kristian Thulesen Dahl at sælge sin politik på flygtningeområdet og dermed lægge stemmer til topskattelettelser.

 

Det bliver et rigtigt spændende politisk efterår og jeg vil råde de politiske partier til at være klar til et hurtigt valg i november/december måned.

 

Siden dannet på: 0.69 sekunder
1,199,951 Unikke besøg